Instagram-tips

Wie heeft de meeste volgers? (in Nederland 2024)

Wie heeft de meeste volgers icon

Heb je je ooit al eens afgevraagd wie in Nederland de meeste volgers heeft en wat hun Instagram-profiel inhoudt? Dan ben je hier aan het juiste adres, want in dit artikel nemen we de meest gevolgde Instagram-accounts van Nederland door en geven we je er wat extra informatie over! De lijst is trouwens bijgewerkt in 2024!

Onze lijst van de meeste volgers van Nederland:

1. Nikkietutorials

Nikkietutorials heeft 19 miljoen volgers op Instagram. Niet verrassend voor de meesten, gegeven haar grote make-upsucces van de afgelopen jaren. Met haar make-upsucces is zij de meest gevolgde Nederlander op Instagram.

Instagram-profiel: https://www.instagram.com/nikkietutorials/

2. Virgilvandijk

Het zal ten tweede niemand verbazen dat virgilvandijk een van de mensen is met de meeste volgers in Nederland, met maar liefst 15 miljoen volgers op Instagram! Hij is namelijk een wereldberoemde voetballer en speelt momenteel voor Liverpool.

Instagram-profiel: https://www.instagram.com/virgilvandijk/

3. Frenkiedejong

Frenkiedejong heeft 12 miljoen volgers op Instagram. Met een indrukwekkende aantal volgers, geüpdatet in 2023, staat Frenkiedejong dan ook bovenaan deze lijst. Frenkiedejong voetbalt, een thema dat we vaak terugzien bij bekende Instagrammers.

Instagram-profiel: https://www.instagram.com/frenkiedejong/

4. Hziyech

Hziyech heeft 11 miljoen volgers op Instagram. Hziyech, opnieuw een voetballer, is een in Nederland geboren Marokkaanse voetballer die snel zijn carrière heeft gemaakt en hierdoor heel wat volgers heeft weten te trekken.

Instagram-profiel: https://www.instagram.com/hziyech/

5. Maxverstappen1

Maxverstappen1 heeft tot slot ook 11 miljoen volgers. Hij is een in Belgisch-Nederland geboren raceprofiel, wereldberoemd door het rijden voor Red Bull in de Formule 1.

Instagram-profiel: https://www.instagram.com/maxverstappen1/

Nederlanders krijgen de internationale status!

Wat ons vooral opvalt, is dat eenmaal Nederlanders beroemd worden, hun accounts zeer snel exploderen en ze snel grote hoeveelheden volgers krijgen. Het is dan ook niet verwonderlijk, gegeven de populariteit van Instagram. Door de aantallen van volgers denk je misschien soms wel eens dat het gekochte volgers zijn… Moest jij alvast geïnteresseerd zijn in het kopen van Instagram-volgers, kun je hier doorklikken!

Wie is Vinyadmedia.nl?

Bedankt voor het lezen van onze blogpost. Wij bieden marktleidende digitale diensten die aan uw behoeften op sociale media voldoen, wij verkopen premium Instagram-volgers, en wij verkopen onder andere Instagram-likes van hoge kwaliteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *